NOTÍCIES

ATENDIS US CONVIDA AL 1r TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI

13 de juny de 2018
1R TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI
Anota't un punt solidari a favor d'ATENDIS

La Fundació Atendis i el Club Tennis Sabadell uneixen esforços a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual organitzant un torneig de pàdel solidari per recaptar fons per finançar el projecte de millores del centre Casal Can Rull de l'entitat. Un cop més, el Club Tennis Sabadell dóna suport a una bona causa a través de l'esport en una jornada que esperem es repeteixi en futures edicions.

La 1a edició del Torneig de Pàdel se celebrarà el diumenge 17 de juny a les pistes de Pàdel del Club Tennis Sabadell. La competició es realitzarà per nivells assegurant jugar 4 partits de 30' per parella. Es programen 6 grups per nivells on a cada grup hi ha 4 parelles que compateixen entre elles. El torneig està organitzat sense categories i els participants poden jugar en parelles femenines, masculines i mixtes. Les inscripcions a l'esdeveniment estaran obertes fins al dia 13 de juny i es poden fer a través del correu electrònic i telèfon d'Atendis (atendis@atendis.cat i (937171002) i també al mateix Tennis Sabadell (937452600).

El preu d'inscripció (donatiu) és de 15 euros.
Els guanyadors i les guanyadores de cada grup rebran trofeu i els participants una medalla. Pel que fa als equips guanyadors, hi haurà premis pels 12 integrants.
Durant la jornada es disposarà d'un estand d'Atendis amb informació sobre l'entitat, i begudes i fruita per a tothom.
ATENDIS US CONVIDA AL 1r TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI