NOTÍCIES

6a EDICIÓ DE L'ATENDIS GRESCA

03 de maig de 2018
Festa Solidària - Vermut Solidari - Gran Cagada - Espectacle
Fundació Privada Atendis

La Fundació Privada Atendis celebra el diumenge 6 de maig una festa solidària amb el nom d'Atendis Gresca. En aquesta festa es podrà gaudir de:

FESTA I VERMUT SOLIDÀRI: Festa solidària amb diversos tallers que amenitzaran la jornada. Taller de maquillatge, Parada de Trenes Solidàries, Taller Pedagògic d'animals bovins, Taller de Primavera i un Vermut Solidari.

GRAN CAGADA: al mateix parc Catalunya hi haurà tota una zona tancada (com un camp de futbol) marcada amb quadrícules - parcel·les numerades. En aquesta zona ballada hi haurà un vedell. Qui tingui la butlleta amb el número de parcel·la d'on cagui el vedell s'emportarà un premi de 1.000,00€ en metàl·lic. Si el vedell no cagués abans de finalitzar l'acte es realitzaria un sorteig. Així mateix, amb la mateixa butlleta-número per la gran cagada s'entrarà en altres sortejos.

ESPECTACLE: s'amenitzarà tota la Festa i la Gran Cagada amb una ballada i una actuació de Swing amb els grups Swing a Tope i Sona Swing i un espectacle de MÀGIA (Mag Agun). També hi haurà l'actuació del teatre Pengi'm Penja'm del centre Bauma amb una obra especial de Llenguatge de signes. D'altra banda, el centre l'Aplec ens oferirà un taller obert a tots els públics. Finalment, comptarem amb la participació dels usuaris del centre Aral amb una demostració de Zumba.

Tot pensat per a GRANS i PETITS!

És la VI Edició de la Cursa Solidària i de la Gran Cagada, que l'any 2017 va aplegar més de 350 persones.
Ja es pot participar i comprar números per a la Gran Cagada i la resta de sorteigs a la web http://atendisgresca.atendis.cat o presencialment, als diferents centres de l'entitat (Tel. 93 717 10 02).

Els diners recaptats es destinaran a l'adequació i millora del centre Casal Can Rull.
6a EDICIÓ DE L'ATENDIS GRESCA