NOTÍCIES

TAPS PER ATENDIS

19 d'abril de 2018
Jornada de Recollida de Taps - Fundació Privada Atendis
La Fundació Privada Atendis organitza el dijous 19 d'abril una Jornada de Recollida de Taps de plàstic a la Biblioteca Vapor Badia (C/ Tres Creus, 127-129) de Sabadell, amb l'objectiu de fomentar el reciclatge del plàstic, potenciar la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat i per tal de donar a conèixer la tasca que realitza la Fundació.
TAPS X ATENDIS és una iniciativa que va començar l'any 2013 fent recollida de Taps de plàstic com un petit projecte per tal de captar recursos que permetessin als centres de l'entitat l'adquisició de material didàctic i petit equipament.
Des de la seva implementació ha anat creixent fins a disposar actualment de 29 punts de recollida a la ciutat, incloent-hi les biblioteques i els 4 complexos municipals per a la gent gran de Sabadell, 8 oficines del BBVA, l'Escola Pública Enric Casassas, l'Escola Miquel Martí i Pol, 3 establiments comercials, la TUS, la seu central del Banc Sabadell a Sant Cugat del Vallès i els diferents centres de l'entitat. Així mateix, de forma puntual rebem aportacions de taps d'empreses, entitats i particulars que volen sumar-se a la iniciativa.
Una iniciativa que ha recollit gairebé de 20.000 quilos de taps amb la consecució dels seus objectius:
1. Integració social i comunitària de les persones amb discapacitat intel·lectual, ja que són les persones ateses les que fan la recollida als punts establerts.
2. Captació de recursos, on la compensació monetària obtinguda pel reciclatge dels taps ens permetran poder adquirir material didàctic per a la realització d'activitats als diferents centres i també per la compra de petit equipament.
3. Difusió de l'entitat, com a finalitat informativa i comunicativa dels serveis que ofereix la Fundació i de la seva implicació social i comunitària a la ciutat de Sabadell i la seva comarca.
Gràcies a la implicació de les Biblioteques Municipals de Sabadell, disposarem d'un estand a la porxada de la Biblioteca del Vapor Badia perquè tothom qui ho vulgui pugui venir a dur els taps de plàstic recollits.
Jornada de Recollida de TAPS X ATENDIS Dia: Dijous, 19 d'abril de 2018 Hora: 10:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h Lloc: Biblioteca Vapor Badia (C/ Tres Creus, 127-129)
Sabadell, 17 d'abril de 2018
TAPS PER ATENDIS