NOTÍCIES

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE CREU ROJA SABADELL

08 de novembre de 2017
Creu Roja Sabadell inaugura l'exposició sobre refugiats "Protegir la Humanitat. Acabar amb la indiferència".

La mostra es podrà veure a l'Alliance Française fins el pròxim 25 de novembreCreu Roja Sabadell inaugura el pròxim divendres 10 de novembre (18:30h) a l'Alliance Française de Sabadell l'exposició de sensibilització sobre la crisi de persones refugiades, sota el lema "Protegir la Humanitat. Acabar amb la indiferència" (#ProtegirLaHumanitat). La mostra, que recorre territori català i ara arriba a Sabadell, és una de les accions de sensibilització de la campanya "Obre els ulls" (#ObreElsUlls) de la Creu Roja a Catalunya, dedicada a la població refugiada. El projecte ha estat elaborat pel Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja, que ha comptat amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. 

L'exposició pretén sensibilitzar sobre la situació i els drets de les persones migrants i refugiades, així com contribuir a crear un entorn favorable a l'acollida i la integració d'aquestes persones a Catalunya. A més, s'acompanya d'una unitat didàctica amb activitats per reforçar i aprofundir en els missatges de l'exposició i aconseguir un major impacte transformador entre els participants.

Després de l'acte d'inauguració del divendres 10 de novembre, la mostra s'estarà a l'Alliance Française de Sabadell fins el pròxim 25 de novembre. Tot plegat, en horari d'obertura del mateix equipament del carrer Sant Joan. La recepció de l'Alliance comptarà amb desplegables amb codis QR per fer més senzilla i adaptar la visita a les noves tecnologies.

L'acte d'inauguració comptarà, entre d'altres, amb una ponència de Gerard Català, assessor jurídic del portal www.migrar.org , de la Fundació Creu Roja, des del 2006 i fins l'actualitat. L'acompanyarà el pediatra Abel Martínez, voluntari de Creu Roja des de 1980, amb experiència als camps de refugiats. 
 
CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACiÓ ACTE

Inauguració de l'exposició "Protegir la humanitat. Acabar amb la Indiferència"DIA10 de novembre

HORA18:30h

LLOCAlliance Française de Sabadell

Pels mitjans gràfics: es preveu una visita guiada a la mostra al voltant de les 19:45h
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE CREU ROJA SABADELL