NOTÍCIES

LA PLATAFORMA VÀLUA VISITA AMPANS

08 de juny de 2017
Diversos membres de les entitats de la Plataforma i de la Secretaria Tècnica hem visitat AMPANS.

AMPANS és una fundació amb una trajectòria de més de 50 anys d'història al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, i en risc d'exclusió. D'es d'aquest compromís amb les persones i amb el territori, treballen per promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral, procurant suports i acompanyament en la capacitació, apoderament i xarxes de relació de les persones per a les quals treballen.

Hem comencat la visita a Ampans amb una reunió on en Xavi Lopez (director de desenvolupament) i l'Imma Pallarés (responsable del Servei d'Inserció Laboral) ens han explicat la història d'Ampans i a continuació com funciona el CET, el Centre Ocupacional i el Garden. Hem acabat la visita dinant al Restaurant Canonge, uns dels programes de l'entitat.

Un lloc amb molt d'encant i acollidor amb una decoració senzilla i amb molt bon gust, on tots els treballadors tenen discapacitat a excepció de dues persones (cuinera i  responsable) El tracte del personal molt amable i atent. Del dinar, que us direm, tot estava molt ben presentat i boníssim i què dir de les postes, per llepar-se els dits! El restaurant té un obrador a la vista de tothom on elaboren les postres.

 

Què més dir-vos....que ens hem sentit com a casa, hem aprés moltes coses i  hem gaudit d'un bon dinar.

 

Família Ampans, moltes gràcies per tot!!   

 

 

 

LA PLATAFORMA VÀLUA VISITA AMPANS