NOTÍCIES

SOPAR SOLIDARI D'ATENDIS

12 de juny de 2017

 

 

Recordeu que aquest dijous l'alumnat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) que es realitzen al Centre de Formació Cal Molins Treball i Empresa - Ajuntament de Sabadell de l' Ajuntament de Sabadell seran els encarregats de preparar i servir el Sopar Solidari 2017 per recaptar fons per a la Fundacio Privada Atendis.

 

Presentada per l'actriu sabadellenca, Marta Tricuera, l'activitat s'emmarca en un projecte docent per reforçar el compromís i implicació dels joves menors de 21 anys envers la societat.

 

El Sopar Solidari tindrà lloc dijous 15 de juny, a les 8:30 del vespre, a l'Escola d'Hostaleria Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). El preu per comensal és de 20 euros i l'import es destinarà íntegrament a aquesta entitat per a la renovació de la cuina de la Llar-Residència Jacquard que va iniciar la seva activitat l'any 1984 i dóna cobertura a 14 persones adultes amb discapacitat intel·lectual moderada.

 

No hi falteu!!

 

Per assistir al Sopar Solidari, poseu-vos en contacte a través del correu atendis@atendis.cat o al telèfon 93 717 10 02.

SOPAR SOLIDARI D'ATENDIS