NOTÍCIES

TOT MODA, LA DESFILADA INCLUSIVA D'ANDI

02 de juny de 2017

Us recordem que aquest cap de setmana al Mercat de Sant Joan de Sabadell podeu gaudir de la desfilada inclusiva d'ANDI


ANDI DOWN SABADELL presenta el TOT MODA, un esdeveniment que tindrà lloc durant el dissabte 3 i diumenge 4 de juny i que comptarà amb diverses activitats. Una de les activitats centrals és la desfilada de moda inclusiva que tindrà lloc els dos dies. Les dues jornades aniran acompanyades de diversos tallers (de maquillatge, decoració d'ungles, de pentinats, etc.) tant per a infants com per adults i també hi haurà una zona d'exposició d'outlets de primeres marques.

 

La iniciativa que ja va iniciar-se l'any passat té l'objectiu de fer difusió de l'entitat i poder sensibilitzar a la ciutadania sobre el col·lectiu que atenem, així com aconseguir fons destinats als programes d'inclusió escolar, inclusió social i vida independent de l'entitat.

 

Amb aquest esdeveniment, de caire festiu i popular, pretenem que la ciutadania de Sabadell i rodalies pugui gaudir d'una jornada festiva acompanyada amb família amb la possibilitat d'adquirir roba i complements a bon preu i de molt bona qualitat aprofitant el canvi de temporada estacional. 

 

Activitats

 

-         Desfilada inclusiva:

Dissabte 3 de juny a les 18 hores

Diumenge 4 de juny a les 12 hores

 

Una desfilada inclusiva, de moda de primavera, estiu, realitzada per infants, joves i adults amb la síndrome de Down i sense, en la que participaran també germans, pares i mares, amics i amigues.

 

-         Outlet solidari

Dissabte 3 de juny  de 12h a 20 hores

Diumenge 4 de juny de 10h a 14 hores

 

Tot tipus de gènere (roba, calçat i complements) de primeres marques per a dones, homes i infants  a un preu assequible i perquè el públic assistent el pugui adquirir a canvi d'una donació.

 

-         Tallers

Dissabte 3 de juny  de 12h a 20 hores

Diumenge 4 de juny de 10h a 14 hores

 

Tallers de maquillatge infantil i per adults.

Decoració d'ungles, pentinats i trenes, guarniments (polseres, collarets,....).

 

Les empreses i entitats que han col·laborat en aquest esdeveniment ja sigui cedint o donant gènere o que han participat a través d'altres propostes han estat les següents:

Castañer, Art Kids, Eli, Surkana, U2BS, Camper, Pikolinos, El naturalista, Sita Murt, Punto Blanco, Tentazioni, Wonders, Tutto picolo, Busquets, Boboli, Unisa, Aro, Adolfo Dominguez, Fundació Kiabi i Viena.

 

L'esdeveniment compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell per la cessió de l'espai.

 

No hi falteu!!

TOT MODA, LA DESFILADA INCLUSIVA D'ANDI