ENTITATS

AVAN

Fundació Avan - Amics de la Neurologia

Data de fundació: 1993

Descripció, Objectius i col.lectiu que atén

Vetllem per la millora de qualitat de vida de les persones afectades per alguna malaltia neurològica i la dels seus cuidadors. Acompanyem i donem suport a les persones amb dany cerebral, demències, Alzheimer, ictus, Parkinson, esclerosimúltiple, tumor cerebral, fibromiàlgia i altres afectacions, oferint-los teràpies d'estimulació i rehabilitació, suport psicològic, assessorament i activitats de lleure.

Dades de Contacte

C. de l'Estrella, 110
08206 Sabadell

Tel. 93 715 64 85
Fax. 93 788 22 97

Email: avan@avan.cat
Facebook: Avan Amics Neurologia
Twiter: @avanamics


Productes i serveis

NeuroGym
NeuroGym

El nostre cervell també necessita entrenament. Es tracta d’un programa d’entrenament combinat que integra diferents tècniques que contribueixen a millorar el rendiment cognitiu de les persones, amb l’objectiu de millorar la memòria, la planificació, l’atenció, el llenguatge, el càlcul, la percepció i el raonament.
El NeuroGym és un innovador programa adreçat a persones en actiu que s’imparteix en sessions teòrico-pràctiques a empreses a càrrec d’un neuropsicòleg.

 

Informació i contacte: sabadell@amicsdelaneurologia.org / 93 726 85 29

Programes i activitats

  • Campanyes de sensibilització vers les persones que conviuen amb alguna malaltia neurològica o discapacitat a través de programes de voluntariat corporatiu. Necessitem un teixit empresarial compromès però també informat i sensibilitzat vers qui és diferent. AVAN proposa diferents accions de col·laboració a través de voluntariat, formació o assessorament per treballar tant amb empreses privades com amb institucions i organismes públics.
  • Cultura Neurològica: conjunt de xerrades i tallers, impartits per tècnics d'AVAN, amb l'objectiu de divulgar sobre la importància de la prevenció activa, afavorint hàbits i estils saludables i alhora facilitant eines de suport a afectats, famílies i professionals.