ENTITATS

GRANDALLA

2003

Descripció, Objectius i col.lectiu que atén

Grandalla és una cooperativa d'iniciativa social sense ànim de lucre que actua en els àmbits d'integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la promoció, organització i gestió d'activitats de lleure destinades a aquests col·lectius (ja sigui activitats relacionades amb l'esport, l'educació, la cultura...i tots els àmbits que es considerin necessaris).

Entre els seus objectius principals es troba fomentar l'autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual, aconseguir la seva inserció social plena i millora de la seva qualitat de vida.


Dades de Contacte

C. Illa, 10
08202 Sabadell


Tel. 93-725.97.73 de 17:30h a 19:30h

Email: grandalla@grandalla.cat
Facebook:Grandalla, SCCL
Twiter: @GrandallaSCCL
Instagram: grandallasccl

Productes i serveis

Xerrades Informatives
Xerrades Informatives
Organitzem xerrades i tallers per  tractar els temes que més preocupen a les famílies, al voluntariat i als professionals. Alguns exemples poden ser: els trastorns de conducta, sexoafectivitat, relacions familiars, etc.
Voluntariat
Voluntariat
Facilitem als voluntaris l'accés a la formació tant en àmbit del lleure com en l'específic d'aquest col·lectiu. Aquesta formació s'ofereix a diferents espais, ja siguin locals, comunitaris i fins i tot nacionals.

Programes i activitats

Programes per a persones sòcies:
  • Volem Sortir!: Els caps de setmana programem sortides de caràcter molt divers: lúdiques, culturals o educatives...Alguns exemples són: visites a Museus, sortides al cinema, teatres o discoteques, entre d'altres.
  • Club Social: Inclou diferents tallers. Actualment estem portant a terme el taller de cuina, el taller creatiu (l'Espai Creatiu), el taller de música i el taller de teatre.
  • Activitat Diària: Tallers de dansa, teatre, música, cuina i futbol.
  • Club Esportiu: En el que s'inclou el futbol i el tennis.
  • Esplai els dissabtes: Activitats dirigides a noies i nois entre 6 i 16 anys.

Programes per a persones sòcies i no sòcies:

  • Casal d'Estiu: Al mes de juliol el casal per a noies i nois amb discapacitat intel·lectual en espai escolar. A partir de l'agost està disponible per a persones de totes les edats.
  • VacanCet: Organitzem programes de vacances fora de temporada, per a treballadors de Centres Especials de Treball i d'empreses ordinàries que no poden gaudir de totes les vacances en èpoques tradicionals.
  • Activa't: Es tracta d'un programa de vacances en èpoques tradicionals (Setmana Santa, ponts, mesos estivals...) perquè els participants puguin gaudir de vacances com qualsevol altra persona en aquestes dates.
  • Desconnecta: Oferim sortides de cap de setmana obertes a tothom qui les necessiti amb un doble objectiu. Per una banda, volen aconseguir que les famílies puguin descansar de tenir cura de les persones amb discapacitat intel·lectual durant un cap de setmana i gaudeixin totalment del seu lleure. De l'altra, volem que els participants de la sortida passin un cap de setmana divertit amb activitats completes i que tinguin ganes de repetir-lo. Els destins d'aquestes vacances són dins de Catalunya i sempre van acompanyats d'activitats adaptades a les persones que hi participen.